Ørslevkloster IF - Vi skaber rammerne, du skaber oplevelserne!
 
Anna & Anne kysser pokalen i triumf
Guld til U15 pigerne ved Hinnerup Cup 2009

Det blev en rigtig stor weekend for Ørslevkloster ved årets Hinnerup Cup. 3 hold blev sendt af sted. Et U15 drengehold & 2 U16/17/18 pigehold. Drengene nåede B-finalen, hvor de desværre måtte se sig slået 2-1. Det ene af pigeholdene vandt stævnet og med lidt mere held, så var det andet hold endt på en 2. plads.

Det ene pigehold bestod af årgang 93-94 og en fra hhv. 95 & 96, stort set synonymt med U15 holdet som fik en 3. Plads ved regionsmesterskaberne. Det andet hold var seniorspillere og var årgang 92-93. 6 hold var tilmeldt rækken og pigerne skulle møde hinanden i første kamp. Her var der flere søskendedueller de to hold imellem, og det endte med, at de små vandt 1-0 i en underlig og rodet kamp.

Som resultaterne artede sig gennem stævnet, så ville klubben have vundet guld og sølv, hvis holdene vandt alle kampe om søndagen. Og noget tydede på, at det ville ske. I de 4 første kampe vandt begge hold. De små spillede 3 kampe og mest drama var i dagens sidste kamp, hvor de med sejren ville blive vindere. En god start og 1-0 blev pludselig til en tur langt ned i kulkælderen, da Four Stars fra Hinnerup kom foran 3-1 inden pausen. Men alt kan ske i fodbold. Med 6 minutter igen kom der efter et vedvarende pres fra ØK hul på bylden med et fremragende hovedstødsmål af Pernille Løvig efter et hjørnespark. 2 minutter senere scorede Ida Nielsen og til sidst trumfede ØK igennem i en kontra, hvor Pernille Løvig fik sidste fod på. 4-3 og sejren var en realitet.
Herefter skulle ØK2 blot vinde. Desværre ville bolden ikke ind i deres kamp på trods af mange chancer. Derfor endte kampen 0-0 og de store blev derfor snydt for medalje, da pointene ikke artede sig.

Alt i alt har det dog været et fantastisk stævne med en utrolig opbakning de to hold imellem. Begge hold har kæmpet med alt de havde og virkelig spillet noget flot fodbold. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at ØK i disse 5-6 årgange har et virkelig godt materiale i forhold til seniorfodbold for damer. Kan klubben holde på disse talenter, så får vi virkelig et stærkt hold at se i fremtiden.

Under stævnet blev Maria Grøn desuden hædret med prisen ”Årets Gazelle”. Denne blev givet på baggrund af den flotte udvikling Maria har gennemlevet over det sidste halve år. En arbejdshest og en spiller med et større overblik for spillet end hun måske selv ved.

Til sidst vil Alex & jeg gerne sige tak for et godt stævne og kan desuden nævne, at holdet blev nævnt i ”Favrskovavisen” d. 3. August med et stort billede, som virkelig viser noget af det vi i klubben forsøger at dyrke. Det sociale. Link til dette findes herunder.

Billeder fra stævnet ses ved at klikke på billedet øverst i artiklen.

http://www.e-pages.dk/favrskov_avisen_dk/34/

Lav din egen hjemmeside med mono.net
Copyright: Ørslevkloster IF - Hejlskovvej 24, 7840 Højslev